Mobilități

Anul II, Cursuri

INTERACTIVE ICT-BASED AND WEB TOOLS FOR AN EFFECTIVE BLENDED, FLIPPED AND COOPERATIVE LEARNING

15 – 19 mai 2023,  patru profesori de discipline tehnice au participat la un curs, în Barcelona, unde au studiat despre instrumentele IT interactive utilizare în procesul de predare-învățare.

Anul II, Activități Job Shadowing

Job Shadowing

În perioada 24 aprilie  - 1 mai 2023,  doi profesori au participat la activități pe teme de turism ecologic la Malaga, în Spania.

În perioada 6-13 mai 2023, trei  profesori au participat la activități de tip job shadowing la Leipzig, în Germania. Aici au studiat modul în care învățământul profesional dual este implementat în Germania.

Anul II, Mobilitate Malaga - Spania

Turism/Industrie alimentară 

In perioada 24 aprilie - 5 mai 2023, 14 elevi de la domeniile industrie alimentară și turism au mers în Spania, unde timp de două săptămâni au efectuat stagii de pregătire practică în unități de alimentație publică și turism din zona Malaga. 

Anul II, Mobilitate Leipzig - Germania

MECANICĂ/ELECTRONICĂ

În perioada 6-21 mai 2023, 14 elevi de la domeniile mecanică (tehnician CAD) și electronică au participat la stagii de pregătire practică în Germania, la Leipzig, în atelierele puse la dispoziția de către organizația Vitalis. Elevii au avut șansa de a vizita și fabrici de renume internațional (precum Volskwagen). 

Anul I, Mobilitate Leipzig - Germania

COMERȚ

Elevii de la domeniul COMERȚ, în cadrul modulului Paperless Office, au învățat despre informatizarea documentelor care se realizează în cadrul unui departament/birou. 

MECANICĂ

Elevii de la domeniul MECANICĂ, în cadrul modulului E-BUGGY CONSTRUCTION  au construit o mașină E-buggy funcțională.

Anul I, Mobilitate Paphos - Cipru

Comerț

Elevii de la domeniul COMERȚ au făcut practică la SSM GLOBAL TRAINING SERVICES. Aici au desfășurat activități specifice modulului de practică „Completarea documentelor de evidență contabilă”. Elevii au învățat cum să completeze corect o balanță de verificare, să calculeze profitul unei firme cu ajutorul formulelor contabile și au realizat un plan de afacere.

Construcții

Elevii de la domeniul CONSTRUCȚII au făcut practică la Margarita Hatzichristofi&Associates. Au desfășurat activități specifice modulelor de practică „Lucrări de cofraje” și „Zidării confinate” , au identificat corect tipurile de materiale de care au nevoie, au executat cofraje pentru elemente de construcții din beton armat, au efectuat operații specifice lucrărilor de zidării și tencuieli.

 

Turism

Elevii de la domeniul TURISM au făcut practică în cadrul Hotelului Agapinor, hotel în care au fost cazați toți participanții la mobilitate. Activitățile s-au desfășurat în cadrul modulului „Stagiul de pregătire privind cazarea turiștilor”. Elevii au participat la activități legate de primirea și cazarea turiștilor.