Mobilități

Anul I, Mobilitate Leipzig - Germania

COMERȚ

Elevii de la domeniul COMERȚ, în cadrul modulului Paperless Office, au învățat despre informatizarea documentelor care se realizează în cadrul unui departament/birou. 

MECANICĂ

Elevii de la domeniul MECANICĂ, în cadrul modulului E-BUGGY CONSTRUCTION  au construit o mașină E-buggy funcțională.

Anul I, Mobilitate Paphos - Cipru

Comerț

Elevii de la domeniul COMERȚ au făcut practică la SSM GLOBAL TRAINING SERVICES. Aici au desfășurat activități specifice modulului de practică „Completarea documentelor de evidență contabilă”. Elevii au învățat cum să completeze corect o balanță de verificare, să calculeze profitul unei firme cu ajutorul formulelor contabile și au realizat un plan de afacere.

Construcții

Elevii de la domeniul CONSTRUCȚII au făcut practică la Margarita Hatzichristofi&Associates. Au desfășurat activități specifice modulelor de practică „Lucrări de cofraje” și „Zidării confinate” , au identificat corect tipurile de materiale de care au nevoie, au executat cofraje pentru elemente de construcții din beton armat, au efectuat operații specifice lucrărilor de zidării și tencuieli.

 

Turism

Elevii de la domeniul TURISM au făcut practică în cadrul Hotelului Agapinor, hotel în care au fost cazați toți participanții la mobilitate. Activitățile s-au desfășurat în cadrul modulului „Stagiul de pregătire privind cazarea turiștilor”. Elevii au participat la activități legate de primirea și cazarea turiștilor.